Brækket ankel

Har du brækket anklen?

Heling af et brud kan være en lang og smertefuld proces. Når gipsen kommer af, har de omkringliggende muskler været inaktive længe og mistet fleksibilitet og masse.

Se nedenfor hvordan Perozin® kan hjælpe.

Hvad kan jeg forvente?

Har du været galt afsted og fået et brud efter et fald, en anden ulykke eller sågar overbelastning, så har du en længere helingsperiode foran dig. Som regel tager et brud i underkroppen 16 uger at hele, mens overkroppen heles på 8 uger.

Behandlingen består i at få lagt gips eller stræk på bruddet. Genoptræning tager som regel lige så lang tid, som man har haft gips på.

Hvorfor giver hælspore mig smerter?
Brug Perozin op til 3 gange dagligt til smertelindring af hælspore

Hvordan kan Perozin® hjælpe?

Få bevægelse i det skadede område, så snart lægen giver grønt lys. Lav øvelser dagligt, og brug Perozin® som en hjælpende hånd til at løsne op for stivheden. Perozin® hjælper samtidig med at lindre smerterne efterfølgende.

Vi anbefaler Patienthåndbogens øvelsesvideoer og Aalborg Universitetshotels guide, eller at du kontakter din praktiserende læge for at få en henvisning til en fysioterapeut. Find inspiration til øvelser rette mod anklen her.

Hvis dit brud har været forbundet med et åbent sår, brug da Perozin® på den omkringliggende hud indtil såret er helet fuldstændig.

Anvend Perozin® 3 gange dagligt, og mærk effekten allerede inden for 24 timer.

De fleste af Perozin®s brugere oplever smertelindring inden for 24 timer.

Køb Perozin® til lindring af ankelbrud

Vi sender på 2-5 hverdage, og har gratis fragt over 200 kr.

Perozin® 100 ml

89,00 kr.Tilføj til kurv

Perozin® 500 ml

359,00 kr.Tilføj til kurv