Senebetændelse

Har du senebetændelse?

Senebetændelse er en inflammationstilstand i senerne og de omkringliggende væv. Det skyldes ofte overbelastning af led og muskler, og ledsages af ømhed, hævelse, nedsat funktion og smerter.

Se nedenfor hvordan Perozin® kan hjælpe.

Hvorfor giver senebetændelse mig smerter?

Betændelse i senerne kommer i mange former. De tre primære er seneskedebetændelse, senehindebetændelse og seneskedehindebetændelse. Fælles for dem alle er inflammation i hinden eller seneskeden omkring en sene.

Seneskedebetændelse er udtrykket for inflammation i hænder og fødder - mens seneskedehindebetændelse kun udtrykker inflammation i sener omkring hænderne. Senehindebetændelse er udtrykket for inflammation i sener i resten af kroppen.

Smerten opstår, når seneskederne bliver irriterede af det omkringliggende væv. Når vævet hæver op, bliver seneskeden klemt. Dette resulterer i ømhed og smerter ved brug af senerne og musklerne i området.

Hvorfor giver hælspore mig smerter?
Brug Perozin op til 3 gange dagligt til smertelindring af hælspore

Hvordan kan Perozin® hjælpe?

Ved hjælp af hvile og Perozin® kan du hurtigt reducere smerter forårsaget af senebetændelse. De anti-inflammatoriske ingredienser vil hjælpe på smerter og inflammation, og

Anvend Perozin® 3 gange dagligt mod senebetændelse, og mærk effekten allerede inden for 24 timer.

Køb Perozin® til lindring af senebetændelse

Vi sender på 2-5 hverdage, og har gratis fragt over 200 kr.

Perozin® 100 ml

89,00 kr.Tilføj til kurv

Perozin® 500 ml

359,00 kr.Tilføj til kurv