Har du en forstuvet ankel?

I Danmark alene ses der om året ca. 250.000 forstuvninger af anklen.

En forstuvning opstår, når et ledbånd eller det omkringliggende område skades. Skaden opstår typisk ved, at et led(bånd) bevæges eller strækkes ud over, hvad der er normalt for leddet.

Se nedenfor hvordan Perozin® kan hjælpe.

Køb Perozin® her

Hvorfor giver forstuvninger smerter?

Afhængig af hvor svært et tilfælde din forstuvning er, vil smerter og hævelse opstå straks eller i løbet af nogle timer. Hævelsen stopper som regel efter 48 timer. En forstuvning efterfølges af hævelse, smerter og nedsat funktion af leddet.

Selvom hævelsen kan se voldsom ud, så er det en helt naturlig del af vores immunforsvar. Inflammation er en del af kroppens alarmberedskab – det er kroppens måde at sende alle de gode, friske blodceller og blodplader til området for at begynde helingen.

Hvordan kan Perozin® hjælpe?

Perozin® hjælper dig først og fremmest med smerterne ved hjælp af formlens anti-inflammatoriske egenskaber og kølende effekt (kryoterapi). Herudover giver Perozin® smidighed og mobilitet tilbage i leddene, som ofte stivner efter en akut skade.

Lad ikke en skade bremse dig længere end højst nødvendigt:⁠

1. Stop omgående motion, når du kommer til skade. Hold det skadede område hævet, og brug kompressionsbandage.

2. Få bevægelse i området allerede dagen efter. Lav små rotationer for at holde leddene i gang, og gå en lille tur. Hvis smerterne tager til, så hold en pause, og prøv igen dagen efter. Dyrk motion igen så snart du kan gøre det uden smerter.⁠

3. Søg læge, hvis du har mistanke om knoglebrud, hvis leddene hæver voldsomt op ledsaget af stærke smerte eller hvis du ikke oplever bedring inden for 3-4 dage.

Vi anbefaler Patienthåndbogens øvelsesvideoer og Aalborg Universitetshotels guide, eller at du kontakter din praktiserende læge for at få en henvisning til en fysioterapeut. Find inspiration til øvelser her.

Anvend Perozin® 3 gange dagligt mod hælspore, og mærk effekten allerede inden for 24 timer.

De fleste af Perozin®s brugere oplever smertelindring inden for 24 timer.

Køb Perozin® til lindring af ankelforstuvning

Vi sender på 2-3 hverdage, og har gratis fragt over 200 kr.

Tilbud
747,00 kr.
Tilbud
Tilbud
Ikke på lager