Korsbåndsskade

Har du en korsbåndsskade?

Et overrevet korsbånd er en af de hyppigste skader i knæet. En skade på forreste korsbånd opstår oftest i forbindelse med motionsformer med knævrid såsom håndbold og fodbold. Mere sjældent er en skade på bagerste korsbånd, som typisk udløses af et hårdt slag mod instrumentbrættet i forbindelse med en trafikulykke.

Se nedenfor hvordan Perozin® kan hjælpe.

Hvorfor giver en korsbåndsskade mig smerter?

Knæet holdes blandt andet sammen af  menisker, sideledbånd, muskler og to korsbånd. Når et af korsbåndene overrives helt eller delvist, kan det føles som et smæld i knæet. Knæet hæver op grundet blødninger, og dette giver yderligere tryk og smerter i området. Nogle kan have svært ved at bøje knæet. Når hævelserne har lagt sig, vil smerterne aftage, mens knæet og underbenet i stedet føles ustabilt.

Hvorfor giver hælspore mig smerter?
Brug Perozin op til 3 gange dagligt til smertelindring af hælspore

Hvordan kan Perozin® hjælpe?

Den typiske anbefaling for korsbåndsskader er fortsat RICE-princippet (Rest, Ice, Compression, Elevation), til trods for at vi i dag ved, at is kan gøre mere skade end gavn. Inflammation er en del af kroppens alarmberedskab - det er kroppen måde at sende alle de gode blodceller og blodplader til området for at begynde helingen. Men når man lægger is på en skade, stoppes denne proces.

Hvis du vil bruge is til at lindre smerten (og ikke til at fremme heling), så nøjes med 10 minutters køling efterfulgt af 20 minutters pause.⁠ Brug ikke is i de første 15 minutter efter skaden, da det hæmmer kroppens egen evne til at stoppe blødningen, og brug kun is til inden for skadens første 6 timer. Perozin® er et godt alternativ til at opnå den kølende effekt uden at forstyrre kroppens naturlige helingsproces.

Få bevægelse i området inden for få dage. Hvis smerterne tager til, så hold en pause, og prøv igen dagen efter. Med en korsbåndsskade følger ofte begrænset mobilitet og fleksibilitet. Perozin® øger smidigheden i området, og gør det nemmere at komme i gang med bevægelse hurtigst muligt.

Anvend Perozin® 3 gange dagligt mod korsbåndsskader, og mærk effekten allerede inden for 24 timer.

 

Køb Perozin® til lindring af korsbåndsskade

Vi sender på 2-5 hverdage, og har gratis fragt over 200 kr.

Perozin® 100 ml

89,00 kr.Tilføj til kurv

Perozin® 500 ml

359,00 kr.Tilføj til kurv