Gigt i hænder

Døjer du med gigt i hænderne?

Fingerled er et af de mest udsatte områder, når man er ramt af en gigtsyghdom. En dagligdag uden fuld bevægelighed i hænderne kan være udfordrende.

Hvis du kender til problematikken, så læs videre nedenfor, og se hvordan Perozin® kan hjælpe med gigtsmerter i hænderne.

Hvorfor har jeg ondt i fingrene?

Patienter med især leddegigt rammes ofte af pludselige betændelsestilstande.

Ofte vil smerten aftage, når du har varmet fingerleddene op, men vende tilbage, når du stopper bevægelse og stimulering af leddene.

Leddene kan udvikle fejlstilling efter længerevarige angreb, og dette resulterer i at leddene ofte mangler fuld bevægelighed og bøjeevne.

Læs mere om leddegigt og slidgigt.

Hvorfor har jeg ondt i hænderne?
Brug Perozin op til 3 gange dagligt til smertelindring af gigt i hænderne

Hvordan kan Perozin® hjælpe?

Når betændelsestilstanden rammer patienter med leddegigt, mærkes huden over fingerleddene ofte varmere end andre steder på kroppen.

Perozin® kombinerer effekterne ved kryoterapi (kuldeterapi) og anti-inflammatoriske ingredienser, som er kendte for at nedbringe betændelse.

Varm hænderne op i et vandbad, og smør hænder og håndled grundigt med Perozin®. Ved akut smerte kan anvendelse af Perozin® 3 gange dagligt give dig smertelindring i fingerled og håndled.

Kombiner med fordel behandlingen med øvelser, der holder hænderne smidige. Gigtforeningen anbefaler 5 øvelser til daglig træning af hænderne.

 

Køb Perozin® til lindring af smerter i hænder

Vi sender på 2-5 hverdage, og har gratis fragt over 200 kr.

Perozin® 100 ml

89,00 kr.Tilføj til kurv

Perozin® 500 ml

359,00 kr.Tilføj til kurv