fbpx

5 gåde råd til naturlig smerte-håndtering

Vi lavede i sommers denne video til patientforeningen Patient in Focus, hvor Eva kommer med 5 anderledes bud på naturlig smertehåndtering.

Se med i videoen nedenfor, eller læs rådene under videoen:

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Video”][/siteorigin_widget]

Råd #1: Tænk positivt

Forskning viser, at positiv tænkning og de dertilhørende lykkehormoner øger vores tolerance for smerter. Øv dig i at tænke positivt – skriv for eksempel 5 positive ting ned dagligt.

Råd #2: Accepter og forvent smerterne

Lad dig inspirere af topatleter. De nedbryder dagligt deres kroppe, og det fører til kroniske smerter. Ved at forvente smerten, kan man reducere opfattelsen af nociceptive smerter helt uden smertelindring.

Råd #3: Spis mere alkalint

Fælles for alle kostråd er at vi bør spise flere fuldkorn, mere frugt og grønt, bønner og bælgfrugter og sundt fedt. Til gengæld bør vi reducere indtaget af mejeriprodukter og kød, samt mættet fedt og forarbejdet sukker, som fører til en syrlig og inflammeret tilstand.

Råd #4: Dagligt tilskud af magnesium chlorid

De fleste har for meget calcium og for lidt magnesium i kroppen. Det giver stive muskler og kortere sener. Et dagligt tilskud magnesium chlorid giver fleksibilitet og bevægelse i kroppen. Magnesium er en vigtig del af mange af nervesystemets processer – herunder hvor høj vores tolerance for fysisk og psykisk stress er, kvaliteten af vores nattesøvn og energiniveau, samt cellefornyelse.

Råd #5: Dagligt tilskud af præ- og probiotika

Mange smertelindrende produkter på markedet belaster mavesækken, tarmsystemet og tarmfloraen. Og 80 % af vores immunforsvar er placeret i tarmsystemet – så vi skal gøre alt hvad vi kan for at passe på det.

Køb Perozin®

Perozin® 100 ml

89,00 kr.

Tilføj til kurv

Perozin® 500 ml

359,00 kr.

Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0